Põhisisu algus

Muudatus ärikliendi lepingutingimustes alates 01.01.2019

04.12.2018

Viimastel aastatel oleme järjepanu investeerinud Elisa infrastruktuuri ja täiustanud Elisa mobiilsidevõrku, et pakkuda parimaid sideteenuseid Eestis ning sellega kasvanud kulud toovad kaasa muudatused äriklientide paketitingimustes alates 1. septembrist 2018. aastal.

Eelmisel ja sel aastal oleme investeerinud infrastruktuuri kokku 31 miljonit eurot. Tänu sellele on Elisa mobiilsidevõrk 2017.ja 2018. aastal täienenud enam kui 1000 uue ja moderniseeritud tugijaama võrra. Arendustööde tulemusel on Elisa internetivõrk lähiajal muutunud kuni kolm korda kiiremaks Eesti suurlinnades ja nende ümbruses. Aprillis valmisid võrgu moderniseerimistööd Põlvamaal, Valgamaal ja Võrumaal, mille tulemusena tõusis internetikiirus Kagu-Eestis kaks kuni kolm korda. Lisaks oleme tavapärasest rohkem panustanud leviarendusse hõredamalt asustatud piirkondades, et sealgi oleks tagatud kvaliteetne ja klientide ootustele vastav teenus.

Möödunud kahe aastaga on oluliselt tõusnud äriklientide mobiilse interneti andmemahu tarbimine nii nutitelefoni kui ruuteriga. Keskmine äriklient tarbib täna kõikide nutiseadmete peale kokku 71 protsenti rohkem andmesidet kui kaks aastat tagasi ja seejuures on aastaga tõusnud tarbimine koguni 32 protsenti.

Elisa uute äripakettidega pakume Teile kiire ja suure mahuga interneti ka Euroopas, kus võrreldes varasemaga on interneti kasutamine nüüd oluliselt soodsam.

Andmemahu tarbimine välismaal on samuti kasvanud hüppeliselt. Keskmine äriklient tarbib täna Euroopa liidus 15 korda rohkem andmemahtu kui kaks aastat tagasi ja need numbrid tõusevad igapäevaselt.

Suuremad panustused võrkudesse ja andmemahu kasutuse kasv Eestis ning välismaal toovad kaasa ka mõningased korrektsioonid pakettide hindades. Muudatused jõustuvad alates 1. jaanuarist 2019. Lähemalt saab tutvuda muudatustega personaalses teavituskirjas või Elisa Ärikliendi Iseteenindusbüroos.

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!