Põhisisu algus

Muudatused Elisa ärikliendi paketitingimustes alates 01.05.2016

31.03.2016

Seoses Euroopa Liidu rändlustasude regulatsiooni jõustumisega tuleva aasta suvel, lisab Elisa Euroopa Liidu üleselt kehtiva rändluslahenduse äriklientide kõnepakettidele juba selle aasta maikuust. Kogu Euroopa Liidus kehtiva lahenduse raames saab äriklient võimaluse rääkida kõikides euroliidu riikides iga kuu täiendavalt 60 minutit ilma selle eest eraldi tasu maksmata, samas viib ühisturu ühtlustav hinnapoliitika Elisa riigisiseste pakettide hinna suurenemiseni vähem kui kahe euro võrra.

Elisa ärikliendiüksuse juhi Jüri Teemanti sõnul loob Elisa ühisturu eesseisvate muudatuste valguses ärikliendile võimaluse kasutada rändluslahendust kõnepakettides juba alates selle aasta maikuust. „Kuna statistika näitab, et ärikliendid reisivad oluliselt tihedamalt lähiriikides ning keskmine mobiiliteenuste tarbimine on erakliendiga võrreldes rohkem kui kaks korda suurem, siis anname ärikliendile võimaluse rääkida roamingus kuutasu raames oluliselt pikemalt,“ selgitas Jüri Teemant. Ta lisas, et paljud Eesti ettevõtete äripartnerid asuvad lähiriikides, mistõttu külastatakse Euroopa riike korra või rohkemgi kordi kuu jooksul ja nii kulub pikem kõneaeg kindlasti ära.

Jüri Teemanti märkis, et muudatuse juures on positiivne see, et enam ei pea äriklient pikemalt mõtlema, kas Londonis, Milanos või Frankfurdis olles, ikka tasub kodumaalt saabuv kõne vastu võtta või kas tasub ka tööasjus Eestisse helistada. „Kartusel, et välismaal tehtud kõne võiks minna kulukaks, ei ole enam alust, sest kõiki võrguteenuste kasutajaid koheldakse võrdselt. Mõistagi kehtib sama loogika meie 7 lähiriigis, sealhulgas Baltikumis ja Skandinaavia maades. Igakuiselt on edaspidi Elisa ärikliendi kõnepaketis 60 roamingkõneminutit, mida saab kasutada Euroopa Liidu riikides reisides kõnede tegemiseks ja vastuvõtmiseks,“ sõnas Elisa ärikliendiüksuse juht.

Käesoleva aasta maikuu algusest alates on Elisa ärikliendi kasutuses kuutasu raames 60 minutit sisse- või välja helistamist 31 Euroopa riigis, sinna alla kuuluvad 28 Euroopa Liidu riiki ning lisaks ka Norra, Island ja Liechtenstein. Seoses roamingkõnede lisandumisega ärikliendi kuutasulistele kõne- ja nutipakettidele suureneb nende hind 1,92€ võrra. Hinnale lisandub käibemaks.

Jüri Teemant täpsustas, et lisaks 60 minutile kuutasus sisalduvale kõneajale tuleb Elisa kliendil Euroopa Liidu riikides viibides käesoleva aasta maist alates kuutasu sees sisalduva kõneaja lõppedes tasuda edasise väljuva kõneminuti eest 5 ja vastuvõetud kõneminuti eest 1,14 eurosenti minutis, sõnumite tasu on 2 senti ning mobiilse interneti megabaidi hind 5 senti. Hindadele lisandub käibemaks.

Jüri Teemant märkis, et koostöös Vodafone'i ja Elisa teiste heade partneritega pakub Elisa maikuu algusest välismaal veelgi soodsamat Elisa Vagabond 5 eurose kuutasuga rändluse lisateenust. Elisa Vagabond soodustus kehtib EL-s ning lisaks Venemaal, Ameerika Ühendriikides, Šveitsis, Norras, Islandil, Ukrainas, Valgevenes ja Lichtensteinis. „Elisa Vagabond lisateenusega saavad ärikliendid helistada ja saata sõnumeid roamingu tavahindadest 40% soodsamalt,“ lausus Teemant. Näitena tõi ta, et maikuus algusest alates räägib Elisa Vagabond'i klient Euroopa Liidu riikides kõigest 3 eurosendiga minutis.

Jätkuvalt on kõikidel tänastel Elisa äriklientidel kasutada EL riikides roamingu päevapilet hinnaga 5 eurot ning teistes riikides 10 eurot. Andmemahtu on kliendi kasutuses päevapileti sees 150 megabaiti.

Muudatusest mõjutatud paketi kasutajal on õigus muudatustega mittenõustumise korral leping käesoleva aasta aprillikuu jooksul leppetrahvita üles öelda.

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!