Põhisisu algus

2023. aastal on vaatajaid telerite ette enim naelutanud “Papsid” ja “Kalev”

19.07.2023

Viimasel ajal on Eesti telekanalitel ilmavalgust näinud rekordarv erinevaid tõsielu- ja komöödiasaateid. Elisa Elamuse 2023. aasta esimeses pooles kõige vaadatumaks Huubi sarjaks on “Papsid”, filmiks “Kalev” ning kuue kuu jooksul on enim laenutatud “Avatar: vee olemust”, mis tuli laenutusse alles juunis.  

Elisa Huubi 2023. aasta esimese poole statistikas jõudis sarjade TOP-is esikohale „Papsid“, mis kogus meeletult vaatajaid kogu hooaja vältel. Sellele järgnevad “Kättemaksukontor” ning komöödiasarja “Uue algus” 1. ja 2. hooaeg. Nende järel vaatasid eestlased ka Elisa eksklusiivseid sarju “Laupäev isaga”, Elisa ja ETV koostöös valminud sari “Sinu uus sugulane” ja “Piloot”. Menukateks osutusid ka hullumeelne meelelahutussaade „Pöördes“, “Smurfid” ja vana komöödia kuld “Tujurikkuja”.  

„Elisa ja Kanal 2 koostöös valminud “Papsid” edu on Elisa Elamuse voogedastusteenuses Huub täiesti pöörane. Saame klientidelt lausa järelpärimisi uue hooaja kohta ning võime neile nüüd ka rõõmuga vastata - juba oktoobris saavad kõik “Papside” fännid nautida Elisa Huubist ka sarja 2. hooaega. Aga see ei ole kindlasti ainuke hea uudis, millega Elisa järgmisel poolaastal oma kliente rõõmustab, “ sõnab Elisa meelelahutusvaldkonna juht Kertu Popp. 

Elisa Huubis on 2023. aasta esimesel poolaastal kõige menukamaks filmiks osutunud kodumaine tõsielul põhinev hitt “Kalev”. Pere pisemate liikmete seas paistab Huub olevat eriti hinnatud, sest vaadatuimate filmide esikolmikusse mahtusid ka “Sipsik” ja “Kaka, kevad ja teised”. Filmilaenutuse populaarseimad on olnud “Avatar: vee olemus”, “Apteeker Melchior. Viirastus”, “Kus laulavad langustid”.  

Elisa Huub on täiesti eraldiseisvalt tellitav voogedastusteenus - vaja ei ole muud, kui ükskõik millise teenusepakkuja internetiühendust. Elisa voogedastusteenusest leiab vaataja kõik senised Elisa originaalsarjad nagu näiteks „Pöördes“ „Musta Kivi Saladus“, „Uus algus“, „Reetur“, „Valguses ja varjus“ jpt. Lisaks on platvormil suur valik teisi kvaliteetseid kodumaiseid ja rahvusvahelisi seriaale ning tuhandeid tunde põnevaid  eestikeelseid ja välismaised kvaliteetsarju ja filme, mida saab vaadata täiesti reklaamivabalt, ühe kuutasu eest. Elisa pakub Elisa Elamuse teenuses oma kliendile kvaliteetset ja rikkaliku žanrite valikuga kodumaist toodangut, olles Eestis nii ühtlasi ka filmikunsti edendajaks ja panustades seeläbi eesti keele ning kultuuri jätkusuutlikku püsimisse. 
 

Elisa Eesti AS kuulub Elisa kontserni ning on Eestis mobiilside turuliider. Elisa edendab jätkusuutlikku tulevikku läbi digitaliseerimise, pakkudes meelelahutus, infotehnoloogia ja telekommunikatsiooniteenuseid ning luues klientidele turvalisi võrgu- ja andmekeskuste lahendusi. Ligi 1000 töötajaga suurettevõtte siht on saada juhtivaks kommunikatsiooni- ja meelelahutusettevõtteks Eestis. Vastutustundliku ettevõttena kasutab Elisa oma tugijaamade töös 100% taastuvatest energiaallikatest ostetud elektrit, läbi mille pakume kõikidele klientidele mobiilside-, interneti püsiühenduse ja TV-teenuseid, koos eksklusiivselt toodetud telesisuga platvormil Elisa Huub. Elisa Eesti ärikliendiüksus aitab ettevõtetel ning avalikul sektoril kasvatada efektiivsust ja turvalisust võrgu- ja IT infrastruktuurilahenduste abil. Ettevõtte käive oli 2021. aastal 194 miljonit eurot. 

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!