Liigu edasi põhisisu juurde
Elisa

Breadcrumb

Millises keskkonnas sa veebi kaudu TV-d saad vaadata, sõltub sellest, millise TV-teenuse kasutaja sa oled.
Uus Elisa Elamus Liitumised alates 10.08.2021 Mine vaatama
Vanemad TV-teenused Liitumised enne 10.08.2021 Mine vaatama
Loe või kuula raamatuid liitudes Elisa Raamatu äpiga
Pea 4000 e-raamatut ja lai valik ajakirju. Uuele kliendile 2 nädalat tasuta, pärast 8.99 € kuus.
Martin  Hanson - Ellujäämise kokakunst
  • *
  • *
  • *
  • *
  •  
  • *
  • *
  • *
  • *
  •  
Ellujäämise kokakunst
Martin Hanson
Martin Hanson
See hobikokk Martin Hansoni vaimukas, selge ja lihtne teos toidust liigsete pasunate ja praadideta - retseptid, toidulood ja pildid hea kõhtuäie kokkukeeramiseks. Raamatus selgitatakse, kuidas valmistada nii parimaid ampse (tapas, sushi jm) kui ka imelisi koduseid gurmeeroogi. Autor ei anna alati väga täpseid ja karme juhtnööre, vaid jätab vabaduse valida aineid igaühe rahakoti, maitse-eelistuste ja fantaasia järgi. Nii mõnegi toidu kokkukeetmine meenutab ehita-ise-konstruktorit. Kõigepealt pole muret, et toit ei tuleks maitsev, kui järgida instruktsiooni täielikult. Teiseks ei tasu muretseda, kui osiseid jääb üle. Kolmas printsiip - alati võib lisada aineid, mida õpetuses pole.
Raamat on mehelikult otsekohene, kohati rabav ja piire ületav. Kuid hea tuju ja maitsvad road on garanteeritud.
Kööki ei tohi karta, seda peab armastama, tundma ja kasutama! Kirjastus: Menu Kirjastus OÜ,
2010, Kokandus
Jaga
Äpp loeb raamatu
sulle ise ette
Kasvõi kahes seadmes
korraga
Lugeda saad ka ilma
internetita
See hobikokk Martin Hansoni vaimukas, selge ja lihtne teos toidust liigsete pasunate ja praadideta - retseptid, toidulood ja pildid hea kõhtuäie kokkukeeramiseks. Raamatus selgitatakse, kuidas valmistada nii parimaid ampse (tapas, sushi jm) kui ka imelisi koduseid gurmeeroogi. Autor ei anna alati väga täpseid ja karme juhtnööre, vaid jätab vabaduse valida aineid igaühe rahakoti, maitse-eelistuste ja fantaasia järgi. Nii mõnegi toidu kokkukeetmine meenutab ehita-ise-konstruktorit. Kõigepealt pole muret, et toit ei tuleks maitsev, kui järgida instruktsiooni täielikult. Teiseks ei tasu muretseda, kui osiseid jääb üle. Kolmas printsiip - alati võib lisada aineid, mida õpetuses pole.
Raamat on mehelikult otsekohene, kohati rabav ja piire ületav. Kuid hea tuju ja maitsvad road on garanteeritud.
Kööki ei tohi karta, seda peab armastama, tundma ja kasutama! Aasta
2010
Kategooria Kirjastus
Menu Kirjastus OÜ
Jaga