Põhisisu algus

Elisa pälvis rahvusvahelise EFQM 6 tähe kvaliteedi sertifikaadi

09.03.2021

Eelmise aasta oktoobris toimunud EFQM hindamisnädala tulemusena pälvis Elisa 6 tähega kvaliteedi sertifikaadi, mis tunnustab ettevõtte pikaajalist tööd kvaliteedi arendamisel.

Hindamine toimus EFQM kvaliteedimudeli alusel, mis on äriprotsesside süstemaatilise arendamise metoodika. Hindamisel osalemise eesmärgiks oli saada tagasisidet Elisa tugevustele ning arengukohtadele. Lisaks seati ettevõte pingeritta teiste hindamises osalenutega..

"Me saime eriliselt head tagasisidet oma tulemuslikkusele ning unikaalsele õppimiskultuurile, mis põhineb väärtustel ning kompetentside arendamisel. Kindlasti töötleme ka parenduskohtade raporti kevade jooksul põhjalikult läbi ning  kasutame antud soovitusi oma tegevuste arendamisel," sõnas Mari-Liis Mets, Elisa kvaliteedi- ja protsessijuht.

Selle aasta võitjate nimekiri on leitav EFQM kodulehelt . Elisa paikneb kolmandas võitjate kategoorias: EFQM Global Award 2021 winners 6 Star Excellence.

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!