Põhisisu algus
Kaugtööajastul on tõusnud ka küberohtude arv – Elisa turvalahendustega viid ohu sattumise oma ettevõtte seadmeisse ja sisevõrku aga nulli lähedale. Proovi antiviiruse- ja VPN-iga tulemüüripakette kuu aega tasuta.
Küsi pakkumist
Miks tasub oma ettevõtte küberturvalisusele mõelda juba täna?

RIA andmetel on küberintsidentide arv viimastel aastatel kasvanud 42%.

Eriti populaarseks küberrünnaku vormiks on õngitsusrünnakud, mille eesmärgiks on kasutajatelt välja pressida sensitiivset informatsiooni, mille tulemusel saadakse kontroll seadmete või andmete üle.

Tihtipeale on selliste rünnakute puhul tegemist lunaraha nõudmisega, kus kasutaja andmeid ähvardatakse avalikustada või blokeeritakse ligipääs seadmesse. Kasutajale lubatakse andmed või ligipääs taastada juhul kui makstakse teatud summa, tihtipeale krüptovaluutas.

Sellist olukorda saab õnneks vältida, kui küberturbelahendused on ajakohased ja tõhusad.

Küsi pakkumist

Kampaania tingimustega saab tutvuda siin

Elisa töötleb isikuandmeid vastavalt Elisa isikuandmete töötlemise põhimõtetele, millega saad tutvuda siin.

Kindel viirustõrje
Kuna töötajad kasutavad tööseadmeid tihti ka isiklikeks toiminguteks ja vastupidi, on oluline usaldusväärne antiviirus, mis tõkestab küberohtude realiseerimist töötajate seadmetes.
Bitdefender on turu parimaid lahendusi, mis laseb vähem viiruseid läbi ning väiksem on ka valepositiivsete teavituste arv.
Loe lähemalt
Tulemüürid ja VPN
Kaugtööd tehes on vaja turvalist ja töökindlat lahendust, et ettevõtte andmetele ligi pääseda. Tulemüür ja VPN kaitsebki sinu ettevõtte sisevõrku pahalaste eest, võimaldades samas omadele turvalist ligipääsu.
CheckPointi tulemüür mitte ainult ei tuvasta ohtusid, vaid ka blokeerib need reaalajas.
Loe lähemalt
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama