Põhisisu algus
Kampaania „Sinu ettevõttes julge olek“ tingimused
  1. Kampaania korraldaja on Elisa Eesti AS registrikoodiga 10178070 (edaspidi Elisa).
  2. Kampaania toimub ajavahemikus 01.04.2021 kuni 02.05.2021 (edaspidi  Kampaania periood).
  3. Kampaanias saavad osaleda ja Kampaania kehtib üksnes äriklientidele (edaspidi Klient)
  4. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud käesolevates tingimustes ja on kõigile osalejatele järgimiseks kohustuslikud.
  5. Kampaania pakkumisega liitunud Klient saab Antiviiruse Bitdefender Total Security 10 litsentsi (edaspidi Antiviiruse teenus) ja/või Tulemüüri ning VPN teenuse koos tulemüüri seadmega (edaspidi Tulemüüri teenus) kuni 31.05.2021 tasuta (edaspidi Soodustus).
  6. Klient saab Kampaania pakkumist kasutada üksnes siis, kui:
    1. Kliendi ja Elisa vahel on sõlmitud kehtiv Elisaga mobiilsideteenuse liitumisleping;
    2. Kliendil puuduvad võlgnevused Elisa ees;
    3. Kliendi ja Elisa vahel on sõlmitud kehtiv Püsiinterneti teenuse leping, soovitud tarbimise aadressil on Elisa Püsiinternetiga liitumine tehniliselt võimalik. Püsiinterneti pakettidega saad tutvuda siin.
  7. Soodusperioodi lõppemisel ei lõpe Antiviiruse või Tulemüüri teenuste osutamine ning teenustele hakkab kehtima hinnakirjajärgne tasu.
  8. Teenuse paigalduskulusid, tarbimiseks vajalikke seadmeid ja Mobiili ning Püsiinterneti lisateenuseid (nt staatiline IP aadress jne) ning liitumise tasu arvestatakse vastavalt Elisa Hinnakirjale.
  9. Antiviiruse teenuse soodustus kaotab kehtivuse ja ei kandu üle, kui Klient muudab Soodustuse perioodi jooksul Aniviiruse paketti.
  10. Tulemüüri teenuse soodustus kaotab kehtivuse ja ei kandu üle, kui Klient muudab Soodustuse perioodi jooksul Püsiinterneti teenust.
  11. Võimalike mitmetimõistmiste puhul kampaaniatingimuste eesti- ja võõrkeelsete tekstide vahel on prioriteetne eestikeelne tekst.
  12. Elisal on õigus katkestada Kampaania vääramatu jõu (force majeure) asjaolude ilmnemisel.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!