Põhisisu algus

Käes on kevad. Möödunud on mõned kuud 9. hooaja lõpust, mil ellujääjad söandasid keset karmi talve Sosistajate territooriumile minna. Kogutud kogukonnad tegelevad endiselt Alfa jubeda jõudemonstratsiooni tagajärgedega ja austavad vastu tahtmist neile peale surutud uusi piire, organiseerudes salaja lahingüksusteks ja valmistudes võitluseks, mis võib olla vältimatu.

Sosistajad on oht, milletaolisega pole keegi varem kokku puutunud. Sosistajate poolel võitleb tohutu surnute hord, kellest jagu saamine tundub lootusetu. Teadmatus, mida teha, ja hirm, mida see külvab, nakatavad kogukondi ja soodustavad paranoia, propaganda, salasepitsuste ja sisetülide teket, mis on tõeline katsumus nii üksikisiku kui ühiskonna tasandil. Tsivilisatsiooni püsimine maailmas, mis kubiseb surnutest, ripub juuksekarva otsas.

Kümnendal hooajal liitub seriaaliga näitleja Thora Birch („Tabamatu ilu“, „Reaalne hädaoht“, „Kummitusmaailm“, „Hookus Pookus“). Gamma on Sosistajate valvur, kes kaitseb Alfat raevukalt. Ta on tõsiusklik ja pühendunud Sosistajate eluviisile.

Elavad surnud 10. hooaja esilinastus 7. oktoobril kell 22:00 FOX kanalil.

„Elavad surnud“ on tagasi!

Sul ei ole veel Elisa Elamuse TV-teenust?

Elisa Elamuses on kõik nutikad telelahendused ja välkkiire internet ühe kuutasu sees. Lisaks muidugi ka järelvataamine, et ükski Baywatchi osa vahele ei jääks.

Proovi 1 kuu tasuta!

Uuri lähemalt

Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!