Põhisisu algus

Rääkides piiridest

Vaid Elisast saad piiramatu mobiilse interneti, mida oma äranägemise järgi kasutada nii Eestis kui Põhjamaades. Seega kui viibid tihti lisaks kodumaale ka Soomes, Rootsis, Norras, Taanis, Lätis või Leedus, siis aitavad su koduigatsust leevendada Elisa Põhjamaade Nutipaketid.




Rääkides tipptasemel nutitelefonidest

Vähe on asju, mis annaksid põhjamaist kargust edasi paremini kui soodsad Nokia nutitelefonid.

Nokia 5 Dual SIM

Nokia 5 Dual SIM

Selles android-telefonis said kokku 13 MP autofookusega tagakaamera, lainurk-läätsega esikaamera ja mugav sõrmejäljelugeja – tulemuseks tuntud Nokia töökindlus, mis juba alt ei vea.

Sissemakse 0 €
Intress 0 €
Internetipaketi hind al. 5 €
Soodushind 156 €
Telefoni osamakse (24 kuud) 6.50 €

Vaata lähemalt
Samsung Galaxy A5 (2017)
Nokia 8 Dual SIM

Nokia 8 Dual SIM

Android op-süsteemiga tipptelefon, mille abil saad jagada loo mõlemat poolt – eriline kaksikrežiim kuvab ekraanile korraga nii esi- kui tagakaamera pildi. Ja see kõik käib läbi hinnatud Zeiss optika.

Sissemakse 0 €
Intress 0 €
Internetipaketi hind al. 5 €
Soodushind 499 €
Telefoni osamakse (24 kuud) 20.79 €

Vaata lähemalt

Elisa nutikindlustus

Nutikindlustus kaitseb sind kulude eest, mis tekivad tahvli või nutitelefoni kukkumise, põrumise või varguse korral, ükskõik kas Eestis või välismaal. Kukkumisel püüame taastada ka seadmes olnud andmeid.

Lisaks on nutikindlustusega pooleks aastaks tasuta kaasa F-secure viirusetõrje. See kaitseb kuni kolme sinu telefoni või tahvlit pahavara eest. Salasõnad, panga ja krediitkaardi andmed ning isiklikud failid on kindla luku taga. See piirab ka laste ligipääsu sobimatutele lehtedele ning laseb varguse korral seadet lukustada või kogu sisu kustutada.


Vaata lähemalt
Elisa nutikindlustus

Tegemist on finantsteenusega. Tutvu tingimustega siin ning vajaduse korral konsulteeri asjatundjaga. Tutvu kampaania tingimustega siin.

Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!