Põhisisu algus
  • ThinkPad sülearvuteid iseloomustab töökindlus, stabiilsus ja vastupidavus. Need F1 autode ning lennukitega samast materjalist valmistatud äriklassi arvutid on läbinud militaarsed koormustestid, millega tagatakse masinate vankumatu kvaliteet.

  • ThinkPad sülearvutite klaviatuurid on vaiksed ja mugavad, nende nuppudel olevad sümbolid ei kulu. Juhul, kui klaviatuurile satub vedelikku, juhitakse see sülearvuti alt välja. NB! See ei tähenda, et tootesarja arvutid veekindlad oleksid!

  • Ka kasutatavad akud on valitud vastupidavust silmas pidades – need peavad laadimiskordade vahel vastu üle kahe korra kauem kui teiste sülearvutite omad ning kolme aasta möödudes säilitavad 75% oma algsest mahutavusest.

ThinkPad X1 Carbon 6. generatsioon

See magneesiumsulamist, süsinik- ja klaaskiuga tugevdatud korpusega arvuti on äärmiselt kerge ja õhuke, kuid üllatab seejuures oma jõudlusega. Integreeritud 4G mobiilse internetiga modem ning kuni 15 tundi vastu pidav aku lubavad kasutajal ringi rännata ilma vajaduseta WiFi ja elektripistikute järele ning sõrmejäljelugeja laseb arvutisse siseneda mugavalt ja turvaliselt.


Vaata lähemalt

Lenovo Yoga S730

Silmapaistvate näitajatega sülearvuti, mida on hõlbus kaasa haarata, kuhu iganes lähed. 13,3“ ekraaniga Yoga on hämmastavalt kompaktne, kaaludes kõigest 1,1 kg. Sisu kompromisse ei tee – 8. põlvkonna Intel i5 protsessor suudab pakkuda igati eeskujulikku jõudlust. Lisaks painduvad arvuti kaaned 360 kraadi, et saaksid sülerist vajadusel puutetundliku ekraaniga tahvli teha. Painuta julgelt, sest kvaliteetne alumiiniumist korpus on vägagi vastupidav.


Vaata lähemalt

Lenovo Thinkpad T490

14“ ekraaniga tööarvuti, mis on piisavalt kerge, et kõikjale mugavalt kaasa võtta, ning piisavalt avara ekraaniga, et vajalikud toimingud mugavalt korda ajada. Protsessor on väärikas Intel i5, mis saab hakkama ka mahukate programmide jooksutamisega. Arvuti üheks suurimaks trumbiks on vastupidav kiirlaetav aku, mis lubab arvutiga töötada isegi kuni 16 h. Mõistagi on sinu päralt ka sellised mugavused nagu ID-kaardilugeja, sõrmejäljelugeja ning taustavalgustusega klaviatuur.


Vaata lähemalt

Lenovo Ideapad C340

Igati mõistliku hinnaga tubli süler, mille kasutamine on lausa lust. 14“ ekraan on kirgas ja selge. Arvuti ajuks on Ryzeni protsessor, mille jõudlusest piisab isegi mängimiseks, töötamisest rääkimata. Kui tarvis, kasuta tahvlina – kaaned painduvad 360 kraadi ja ekraan on puutetundlik. Kiirlaetav aku peab vastu kuni 10 tundi. Turvatunnet lisab sõrmejäljelugeja. Valgustusega klaviatuuri abil trükid hõlpsalt kasvõi keset ööpimedust.


Vaata lähemalt

Soetamist hõlbustab kasutusrent

Hinnalisi seadmeid ostes on mõistlik väljaminek pikemale perioodile hajutada. Just seda võimalust pakub sulle kasutusrent, mille kasuks on otsustanud juba paljud ettevõtted. Rendiperioodi lõpus on sul vabadus valida, kas ostad seadmed välja, annad need tagasi või jätkad rentimist.

Kaitse seadmeid nutikindlustusega

Sinu nutiseadmed väärivad kaitset! Kui seade kukub, saab põrutada või see varastatakse, aitab sind Elisa Nutikindlustus. Vahet pole, kas õnnetus juhtus Eestis või välisreisil viibides.Kindlustuse sõlmimisel saad tänutäheks F-Secure viirusetõrje pooleks aastaks tasuta.

Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama