Põhisisu algus

Vaata treilerit: järgmisel nädalal jõuab televaatajateni uus kodumaine spiooniseriaal

Uus kodumaine spiooniseriaal “Reetur” jõuab Elisa Huubi kasutajateni järgmisel nädalal, 20. detsembril. Äsja avalikustati ka sarja esimene treiler.


“Reetur” on kuueosaline spioonipõnevik, mis räägib 2000. aastate algul toimuvatest sündmustest – Eesti on kohe-kohe liitumas Euroopa Liidu ja NATOga ning seetõttu satub Vene luure jaoks veelgi suuremasse huviorbiiti.


Seriaali peategelaseks on Alfred Vint (Tambet Tuisk), kelle elu keerdkäigud ja iseloomuomadused viivad ta Vene luurega koostööd tegema. Kuidas, mis ja miks, seda saab igaüks ise vaadates teada.



Diktori reporter Ann Vaida on juba “Reeturit” näinud ja leiab, et seriaal on televaatajate aega väärt.


“”Reetur” on väga kvaliteetne sari. Stsenarist Martin Algus on põiminud elutruult ja pingeliselt kokku tegelaste töö- ja eraelu ning erinevate asutuste igapäevatöö. Režissöör Ergo Kuld viib vaataja 2000. aastate alguse meeleolusse ja hoiab põnevust,” kirjutab Ann.


“Kindlasti on stsenaariumile kõvasti juurde aidanud ka konsultant Andres Anvelt, kes on üks erinevate jõuministeeriumite ja nende allasutuste koridoride ja nurgataguste suuremaid eksperte.”


Allikas
Diktor.geenius.ee
https://diktor.geenius.ee/blogi/elisa-blogi/vaata-treilerit-jargmisel-nadalal-j…
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!