Põhisisu algus
Elisa Elamus pakkumise tingimused
  1. Elisa Elamus teenuse pakkuja on Elisa Teleteenused AS registrikoodiga 10069659 (edaspidi Elisa).
  2. Pakkumine kehtib perioodil 02.09.2021 – 30.09.2021.a. (k.a).
  3. Pakkumises osalemise tingimused on kehtestatud käesolevate tingimustega ja on kõigile osalejatele järgimiseks kohustuslikud.
  4. Pakkumises saavad osaleda ja pakkumine kehtib üksnes eraisikutele, kes on 18-aastased ja kelle nimel ei ole viimase 3 kuu jooksul olnud Elisa TV-teenuse lepingut.
  5. Kampaanias osaleja, kes sõlmib liitumislepingu „Väike pakett“ (kuutasu 7,99 eurot/kuus) teenuspaketi kasutamiseks (edaspidi Klient), saab 31 päeva liitumisest (k.a liitumise päev) vaadata kõiki Elisa Elamuses sisalduvaid telekanaleid (s.h. teemapaketid ja valikkanalid) ilma täiendava tasuta (edaspidi nimetatud Soodustus).
  6. Kampaanias osaleja, kes lisaks „Väike pakett“ teenuspaketiga (edaspidi Teenuspakett) liitumisele, ostab teenuste tarbimiseks osamaksetega digiboksi (2,99 eurot/36 kuud), saab teenuspaketi kuutasust soodustust summas 2,99 eurot (edaspidi nimetatud Lisasoodustus).
  7. Teenuspaketi üldinfo:

    Järelvaatamine

    7 päeva

    Telekanalid

    30+

    Vaatajakohad

    2

    Eeldusteenus

    Internetiühendus*

    Kuutasu /Tavahind

    7,99 €

  8.  

  9. Teenuspaketi kohta kehtivad detailsed teenustingimused sh informatsiooni internetiühendusele esitatavate nõuete kohta on leitav Elisa Kodulehelt.
  10. Juhul, kui Klient osamakse tasumise parioodi vältel ütleb Liitumislepingu korraliselt üles, vahetab teenuspaketi väiksema kuutasuga teenuspaketi vastu, peatab teenuse kasutamise või teenust piiratakse Kliendist tuleneva asjaolu tõttu, siis Lisasoodustus kaotab kehtivuse. Soodustus kaotab kehtivuse ka juhul, kui Klient lõpetab ennetähtaegselt osamaksetega vara müügilepingu.
  11. Liitumislepingu lõppemine ei muuda seadme rendi/osamaksetega vara müügilepingu kehtivust.
  12. Klient loetakse Kampaania pakkumisega nõustunuks juhul, kui Klient on allkirjastanud Liitumislepingu „Väike pakett“ kasutamiseks.
  13. Kõik Pakkumises kajastuvad hinnad sisaldavad käibemaksu.
  14. Elisal on õigus Pakkumise tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest Kliente Elisa kodulehe vahendusel.
  15. Elisa töötleb Klientide andmeid vastavalt Elisa isikuandmete töötlemise põhimõtetele, mis on leitavad siit: https://www.elisa.ee/et/andmekaitse.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!