Põhisisu algus
Kampaaniapakkumine – Elisa Elamus pool aastat poole hinnaga!
  1. Elisa Teleteenused AS registrikoodiga 10069659 ja Elisa Eesti AS registrikoodiga 10178070 (edaspidi koos nimetatud Elisa) korraldavad ajavahemikul 14.02-28.02.2022 (edaspidi Kampaania periood) kampaania nimetusega „TV + Internet pooleks aastaks poole hinnaga“ (edaspidi Kampaania).
  2. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud käesolevates Kampaania tingimustes, mis on kõigile Kampaanias osalejatele järgimiseks kohustuslikud.
  3. Pakkumises saavad osaleda ja pakkumine kehtib üksnes eraisikust klientidele (edaspidi Klient), kes on vähemalt 18-aastased ja kelle nimel ei ole viimase 3 kuu jooksul olnud Elisa TV-teenuse ja/või Elisa internetiteenuse lepingut ning ning kelle teenuse tarbimise aadressil ei ole viimase 3 kuu jooksul olnud Elisa TV-teenuse ja/või Elisa internetiteenuse lepingut.
  4. Kampaanias osaleja, kes sõlmib liitumislepingu „Suur pakett“ või „Väike pakett“ja „Lihtne koduinternet“, „Praktiline koduinternet“, „Piiramatu koduinternet“, „Internet S“, „Internet M“, „Internet L“ või „Internet XL“  (edaspidi Teenuspaketid) kasutamiseks, saab Teenuspaketid pooleks aastaks poole hinnaga ehk -50% kuutasu soodustusega (edaspidi nimetatud Soodustus).
  5. Soodustus kehtib 6 kuud (st liitumiskuu + 6 kuud, edaspidi Soodusperiood) ning Soodusperioodi lõppemisel jätkub Teenuspakettide kasutamine hinnakirjajärgse kuutasu alusel.
  6. Juhul, kui Klient Soodusperioodi vältel ütleb korraliselt üles vähemalt ühe punktis 4 nimetatud Teenuspaketi kasutamiseks sõlmitud liitumislepingu, vahetab vähemalt ühe punktis 4 nimetatud Teenuspaketi teise teenuspaketi vastu, muudab Soodusperioodil teenuse tarbimise aadressi, peatab teenuste kasutamise või teenust piiratakse Kliendist tuleneva asjaolu tõttu, siis Soodustus kaotab kehtivuse lepingu peatamise, lõpetamise või muutmise kalendrikuu esimesest kuupäevast.
  7. Soodustus ei kehti TV ja interneti täiendavatele lisateenustele ja seadmetele ning TV ja interneti täiendavate lisateenuste tellimine ei mõjuta Soodustuse suurust ega kehtivust.
  8. Kampaaniapakkumist ei saa kombineerida koos teiste Elisa koduteenuste liitumispakkumistega.
  9. Liitumislepingu(te) lõpetamine ei muuda osamaksetega vara müügilepingu kehtivust.
  10. Teenuspakettide kohta kehtivad detailsed teenustingimused on leitavad Elisa Kodulehelt.
  11. Klient loetakse Kampaania pakkumisega nõustunuks juhul, kui Klient on allkirjastanud Liitumislepingud.
  12. Kõik Kampaania pakkumises kajastuvad hinnad sisaldavad käibemaksu.
  13. Elisal on õigus Kampaania reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest Kampaanias osalejaid Elisa Teleteenused AS teenuste kasutamise üldtingimustes (https://www.elisa.ee/files/elisast/tingimused-ja-hinnakirjad/mobiilside-teenused/ELISA_TEENUSTE_KASUTAMISE_ULDTINGIMUSED.pdf) sätestatud korras.
  14. Võimalike mitmeti mõistmiste puhul kampaaniatingimuste eesti- ja võõrkeelsete tekstide vahel on prioriteetne eestikeelne tekst.
  15. Elisal on õigus katkestada Kampaania vääramatu jõu (force majeure) asjaolude ilmnemisel.
  16. Elisa töötleb isikuandmeid vastavalt Elisa isikuandmete töötlemise põhimõtetele, millega saad tutvuda siin: https://www.elisa.ee/et/andmekaitse

 

Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama