Põhisisu algus

”KÕIGILE NULL-NULL-NULL” kampaania tingimused

  1. Elisa Eesti AS (edaspidi Elisa) korraldab kampaania „Kõigile null-null-null kampaania“ (edaspidi Kampaania).
  2. Kampaania toimub perioodil (edaspidi Kampaania periood) 16.04.2020 kuni 10.05.2020 (k.a) või kuni kaupa jätkub.
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud käesolevates tingimustes ning Kampaania reklaam- ja lisamaterjalides esitatud tingimustes, mis on kõigile Kampaanias osalejatele järgimiseks kohustuslikud.
  4. Kampaanias saavad osaleda kõik Elisa olemasolevad ja uued füüsilisest isikust kliendid (edaspidi Klient), kes ostavad Elisast Kampaania perioodil ühe järgmistest seadmetest: Huawei Y7, Huawei P30, Huawei P30 Lite, Huawei P30 Pro või Huawei P40 Lite (edaspidi Kampaania seadmed).
  5. Ostes Kampaania perioodil Huawei P40 Lite, saab Klient kingituseks Huawei Band 4 väärtuses 49 €.
  6. Ostes punktis 5 nimetatud Huawei P40 Lite ning kasutades 14-päevast sidevahendi abil sõlmitud müügilepingust taganemisõigust, tuleb tagastada kõik saadu, sh kingitus Huawei Band 4 väärtuses 49 €.
  7. Kõik Kliendid, kes aktiveerivad Kampaania seadmetele Kampaania perioodil Elisa Nutikindlustuse, saavad Elisa Nutikindlustuse esimeseks kolmeks kuuks kuutasuta (edaspidi Soodustus). Soodustus kehtib liitumiskuul ja sellele järgneval kahel kalendrikuul. Näiteks liitudes Elisa Nutikindlustusega aprillis, kehtib soodustus aprillis, mais ning juunis.
  8. Soodustuse lõppedes ei lõpe automaatselt Elisa Nutikindlustuse leping ning rakendub lepingujärgne kuutasu. Elisa Nutikindlustuse lepingut on Kliendil võimalik igal ajal lõpetada ilma tasudeta Elisa iseteeninduses, valides rubriigist „Teenused ja seadmed“ kliendiülesed teenused.
  9. Elisal on õigus Kampaania reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest Klienti Elisa kodulehe vahendusel.
  10. Elisa lähtub Kliendi isikuandmete töötlemisel Elisa kliendiandmete töötlemise põhimõtetest, mis on siin.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!