Põhisisu algus
Kampaania „Vajad väikest tõuget“ tingimused

Tarbijamängu tingimused:

  1. Tarbijamängu korraldaja on Elisa Eesti AS registrikoodiga 10178070 (edaspidi Elisa).
  2. Tarbijamäng toimub ajavahemikus 01.07.2020 kuni 31.07.2020 (k.a).
  3. Tarbijamängu läbiviimise kord on kehtestatud käesolevates tingimustes ja on kõigile osalejatele järgimiseks kohustuslikud.
  4. Tarbijamängus saavad osaleda vähemalt 18-aastased eraisikud, kes jätavad “Liitu Elisaga” lehele oma nime ja kontaktnumbri ning toovad oma mobiilinumbri (id) teise sideoperaatori võrgust Elisa võrku (edaspidi Tarbijamängus osaleja).
  5. Tarbijamängus osalejate vahel loositakse väljaXiaomi Mi electric scooter, väärtuses 399 €.
  6. Loosimine toimub 13. august 2020 ning loosimine toimub Sõpruse pst. 145 elektroonilisel viisil. Loosimise juhuslikkuse tagab juhunumbri generaator.
  7. Võitjaga võetakse ühendust Elisale esitatud mobiiltelefoninumbri vahendusel.
  8. Auhinna kättesaamisega seotud kulutusi Elisa ei kompenseeri.
  9. Auhinna väärtust ei maksta osaliselt ega täielikult välja rahas ega vahetata muu asja või teenuse vastu.
  10. Juhul, kui võitjaga ei ole võimalik ühendust saada 3 tööpäeva jooksul alates loosimisest, on Elisal õigus loosida välja uus võitja.
  11. Elisal on õigus tarbijamängu reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest osalejaid Elisa kodulehe vahendusel. Tarbijamängu osas pretensioonide esitamiseks palun saada kiri aadressile info@elisa.ee. Tarbijamängus osalejal on õigus esitada pretensioon 1 kalendrikuu jooksul alates loosimisest. Hiljem esitatud pretensioonid jäetakse tähelepanuta. Pretensioonide lahendamisel lähtutakse Elisa Eesti AS üldtingimustes toodud pretensioonide lahendamise korrast, mille kohaselt vastatakse pretensioonile 15 päeva jooksul.
  12. Elisa töötleb Tarbijamängus osalejate andmeid vastavalt Elisa kliendiandmete töötlemise põhimõtetele, mis on leitavad siit: https://www.elisa.ee/et/andmekaitse. Elisa säilitab Tarbijamängu raames saadud isikuandmed kalendrikuu alates loosimisest v.a juhul kui Tarbijamängus osalemine eeldab Elisaga liitumist. Sel juhul säilitab Elisa Tarbijamängus osaleja kui Elisa kliendi isikuandmeid niikaua, kui neid on vaja töötlemise eesmärgi saavutamiseks.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!