Põhisisu algus

Loe augusti lõpuni Elisa raamatut tasuta!

  1. Elisa Eesti AS korraldab kampaania "Loe suve lõpuni Elisa raamatut tasuta" (edaspidi Kampaania).
  2. Kampaania toimub perioodil 02.05.2019 kuni 30.06.2019 (k.a) (edaspidi Kampaania periood).
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud käesolevates reeglites ning Kampaania reklaam- ja lisamaterjalides märgitud tingimustes, mis on kõigile Kampaanias osalejatele järgmiseks kohustuslikud.
  4. Kampaanias saavad osaleda kõik Elisa uued ja olemasolevad füüsilisest isikust kliendid (edaspidi Kampaanias osalejad), kes liituvad Kampaania perioodil Elisa Suhtleja, Rändaja, Suhtle Euroopas või Rända Euroopas teenuspaketiga (edaspidi Kampaanias osalev Teenus).
  5. Kampaanias osaleja saab Kampaanias osaleva Teenusega liitudes Elisa Raamatu tasuta lugemisõiguse kuni 31.08.2019 (k.a) (edaspidi Soodustus).
  6. Soodustuse saamine eeldab liitumist Elisa Raamatu teenusega. Elisa raamatuga on liitumine tasuta.
  7. Soodustuse lõppemisel ei lõppe automaatselt Kampaanias osalev Teenuse ega Elisa Raamatu teenuse osutamine. Pärast Soodustuse lõppemist kehtib Elisa Raamatu teenuse osutamisele hinnakirjajärgne tavahind.
  8. Ühele teenuslepingule saab kehtida üks Soodustus korraga.
  9. Soodustus kaotab kehtivuse Elisa Raamatu teenuse lõpetamisel ja / või Kampaanias osaleva Teenuse lõpetamisel Kampaania perioodil.
  10. Elisal on õigus kampaania reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest kampaanias osalejaid Elisa kodulehe vahendusel.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!