Põhisisu algus

"Reisisõbra täispakett" kampaania tingimused

  1. Elisa Eesti AS (edaspidi Elisa) korraldab kampaania "Reisisõbra pakett" (edaspidi Kampaania).
  2. Kampaania toimub perioodil 08.04.2019 kuni 05.05.2019 (k.a) või kuni kaupa jätkub.
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud käesolevates reeglites ning Kampaania reklaam- ja lisamaterjalides esitatud tingimustes, mis on kõigile Kampaanias osalejatele järgimiseks kohustuslikud.
  4. Kampaanias osalevad kõik Elisa uued ja olemasolevad füüsilisest isikust kliendid (edaspidi Kampaanias osalejad), kes ostavad Elisast Kampaania toimumise perioodil ühe alljärgnevatest seadmetest (edaspidi Kampaanias osalevad Seadmed):
    * Huawei P30
    * Huawei P30 Pro
  5. Kampaanias osalevatele Seadmele laieneb soodushind juhul, kui
    1. seade ostetakse osamaksetega vara müügilepingu alusel ja
    2. kliendil on ostuhetkel aktiivne nutipakett või mobiilse interneti lisateenus, mille kuutasu on vähemalt 10 eurot.
  6. Kõik Kampaanias osalejad, kes Kampaanias osalevatele Seadmetele aktiveerivad Kampaania perioodil Elisa Nutikindlustuse teenuse, saavad Elisa Nutikindlustuse teenuse esimeseks kolmeks kuuks kuutasuta. Soodustus kehtib liitumiskuul ja sellele järgneval kahel kalendrikuul. Näiteks liitudes Elisa Nutikindlustusega aprillis, kehtib soodustus aprillis, mais ning juunis.
  7. Kõik kampaanias osalejad, kes liituvad Kampaania toimumise perioodil Mobiil-ID teenusega, saavad Teenuse püsivalt kuutasuta, kui neil on aktiveeritud üks järgmistest teenuspakettidest:
    * Nutikalt Euroopas 10;
    * Nutikalt Euroopas 15;
    * Nutikalt Euroopas 19;
    * Nutikalt Euroopas 25;
    * Nutikalt Euroopas 31;
    * Nutikalt Euroopas 41;
    * Nutikalt Põhjamaades 25;
    * Nutikalt Põhjamaades 36;
    * Nutikalt Põhjamaades 49;
    * Nutikalt Soomes 41.
  8. Eritingimused seoses Kampaanias osalevate Seadmetega.
    1. Elisal on õigus Kampaanias osalevaid Seadmeid igal ajal eemaldada või asendada.
    2. Olemasoleva nutipaketi või mobiilse interneti lisateenuse muutmisel või lõpetamisel kehtivad osamaksetega vara müügilepingu Tingimused.
    3. Elisa Nutikindlustuse soodustuse kehtivuse lõppemine ei lõpeta Elisa Nutikindlustuse lepingut ning teenusele rakendub hinnakirjajärgne tasu.
    4. Vahetades teenuspaketti mõne muu teenuspaketi vastu, mis ei ole punktis 7 loetletud, lõpeb Mobiil-ID soodustus ning teenusele rakendub hinnakirjajärgne tasu.
  9. Elisal on õigus Kampaania reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest Kampaanias osalejaid Elisa kodulehe vahendusel.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!