Põhisisu algus

«Uuenda iseteeninduses andmeid ja võid võita telefoni» kampaania tingimused

  1. Kampaania "Uuenda iseteeninduses andmeid ja võid võita telefoni“ (edaspidi Kampaania) korraldajaks on Elisa Teleteenused AS (edaspidi Elisa).
  2. Kampaania toimub perioodil 25.02.2019 kuni 25.03.2019 (k.a).
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud Elisa poolt käesolevate reeglitega ja Kampaania reklaam- ja lisamaterjalides märgitud tingimustega, mis on kõigile Kampaanias osalejatele kohustuslikud.
  4. Kampaanias saavad osaleda kõik Elisa uued ja olemasolevad füüsilisest isikust kliendid (edaspidi Osaleja).
  5. Kampaania eesmärgiks on Osalejate poolt Kampaania toimumise perioodil iseteeninduses turundusliku reklaammaterjali saamise osas nõusoleku/mittenõusoleku uuendamine.
  6. Kahele kampaanias osalenud kliendile kingib Elisa Samsung Galaxy S9 mobiiltelefoni (edaspidi Auhind).
  7. Auhinna loosimised toimuvad 11.märts ja 25.märts 2019. Auhinna võitjaga (edaspidi Võitja) võetakse ühendust Elisa poolt. Võitjaga võetakse ühendust 3 (kolme) tööpäeva jooksul alates päevast, mil Võitja välja loositi. Juhul, kui Võitjaga ei saada telefoni või e-posti teel ühendust 3 (kolme) tööpäeva jooksul, loetakse Võitja Auhinnast loobunuks ja ta ei oma õigust nõuda Elisalt kompensatsiooni.
  8. Välja loositud Auhinnaga ei kaasne tähtajalist kohustust ega muid kohustusi. Ainus nõue on see, et loosimise hetkeks peab olema kampaanias osaleja iseteeninduses turundusliku reklaammaterjali saamise osas nõusolekut/mittenõusolekut uuendanud.
  9. Elisal on õigus kampaania reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest kampaanias osalejaid Elisa kodulehe vahendusel.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!