Põhisisu algus

"Tasuta iPhone" kampaania tingimused

  1. Kampaania "Tasuta iPhone X (64GB)“ (edaspidi Kampaania) korraldajaks on Elisa Eesti AS (edaspidi Elisa).
  2. Kampaania toimub perioodil 12.02.2018 kuni 31.03.2018 (k.a).
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud Elisa poolt käesolevate reeglitega ja Kampaania reklaam- ja lisamaterjalides märgitud tingimustega, mis on kõigile Kampaanias osalejatele kohustuslikud.
  4. Kampaanias osalevad kõik Elisa uued ja olemasolevad füüsilisest isikust kliendid, kes on sõlminud kampaania perioodi jooksul Elisa Mobiil-ID teenuse kasutamiseks lepingu Elisas esmakordselt. (Teenusega seotud info asub siin: https://www.elisa.ee/et/eraklient/teenused/lisateenused/mobiil-id). Kampaania eesmärk on ühele kampaanias osalenud kliendile kinkida tasuta iPhone X (64GB).
  5. Kampaania loosimine toimub 02.04.2018. Võitjaga võetakse ühendust Elisa poolt ja võitja avalikustatakse ka lisaks Elisa Facebooki lehel vahetult peale loosimist.
  6. Välja loositud iPhonega ei kaasne tähtajalist kohustust ega muid kohustusi. Ainus nõue on see, et loosimise hetkel peab olema kampaania perioodil aktiveeritud Mobiil ID teenusleping Elisas avatud.
* Elisal on õigus kampaania reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest kampaanias osalejaid Elisa kodulehe vahendusel.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!