Põhisisu algus
Kampaania "NUMBER ELISASSE, ROBOT KONTORISSE!" tingimused
  1. Kampaania "NUMBER ELISASSE, ROBOT KONTORISSE!" (edaspidi Kampaania) korraldajaks on Elisa Eesti AS (edaspidi Elisa).
  2. Kampaania kestab 16.07 – 16.08.2020 või kuni kaupa jätkub
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud Elisa poolt käesolevate tingimustega ning Kampaania reklaam- ja lisamaterjalides märgitud tingimustega, mis on kõigile Kampaanias osalejatele täitmiseks kohustuslikud (edaspidi Kampaanias osalejad).
  4. Kampaanias saavad osaleda kõik juriidilisest isikust kliendid, kes jätavad Elisa kodulehele enda andmed, avaldades soovi kampaanias osaleda ning toovad oma mobiilinumbri(d) teise sideoperaatori võrgust Elisa võrku.
  5. Kampaanias osalemise tingimuseks on mobiilinumbri(te) toomine teise sideoperaatori võrgust Elisa ärikliendi kodulehel olevatesse pakettidesse (edaspidi Paketid).
  6. Kõik Kampaanias osalejad saavad liitumis(t)ega kaasa ühe Xiaomi Vacuum Cleaner Mop robottolmuimeja 100%-lise soodushinnaga. Robottolmuimeja üleandmise eelduseks on 24-kuulise soodushinnaga vara müügilepingu (edaspidi Müügilepingu) sõlmimine kliendi poolt.
  7. Soodustust ei pakuta või soodustus kaotab kehtivuse juhul, kui
    1. Kampaanias osaleja ei ole nõuetekohaselt täitnud kampaania reegleid ja tingimusi ning muid Elisa kehtestatud (sh Elisaga sõlmitud liitumislepingu(te) ja selle lisade sh Müügilepingu) tingimusi;
    2. lõppeb Kampaanias osaleja poolt Elisaga sõlmitud liitumisleping, mis on soodustusega seotud, kampaanias osaleja vahetab paketti, lõpetab liidesed, samuti kampaaniaga seotud seadme kasutamise lõpetamisel (sh omanikuvahetuse korral).
    3. kampaanias osaleja finantsseisund või finantskäitumine ei vasta Elisa krediidinõuetele.
  8. Kui kampaaniaga seotud liitumisleping lõpeb või lõpetatakse Kampaaniatingimuste p. 7.1. või 7.2. alusel, tuleb kliendil tasuda Elisale käsitlustasu vastavalt Müügilepingus sätestatule.
  9. Elisal on õigus Kampaania reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest Kampaanias osalejaid Elisa kodulehe vahendusel.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!