Põhisisu algus

Suveks piiramatu internet nutitelefoni

  1. Kampaania "Suveks piiramatu internet nutitelefoni" (edaspidi Kampaania) korraldajaks on Elisa Eesti AS (edaspidi Elisa).
  2. Kampaania kestab 17.06 – 04.08.2019.
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud Elisa poolt käesolevate reeglitega ja Kampaania reklaam- ja lisamaterjalides märgitud tingimustega, mis on kõigile Kampaanias osalejatele kohustuslikud.
  4. Kampaanias osalevad kõik Elisa uued ja olemasolevad juriidilisest isikust kliendid (edaspidi Kampaanias osalejad), kes liituvad või vahetavat paketti vähemalt 21€/kuus maksva nutipaketi vastu. Nutipaketid on leitavad Elisa kodulehelt.
  5. Kampaanias osalevad järgnevad paketid: Muretult Euroopas 4; Muretult Euroopas 5; Muretult Põhjamaades 2.
  6. Kampaanias osalejad saavad Kampaania perioodil kasutada Eestis piiramatu* mahuga internetti
  7. Soodustust ei pakuta või soodustus kaotab kehtivuse juhul, kui:
    1. kampaanias osaleja ei ole nõuetekohaselt täitnud kampaania reegleid ja tingimusi ning muid Elisa kehtestatud (sh Elisaga sõlmitud liitumislepingu(te) ja selle lisade) tingimusi;
    2. lõppeb kampaanias osaleja poolt Elisaga sõlmitud liitumisleping, mis on soodustusega seotud, kampaanias osaleja vahetab paketti, lõpetab liidesed, samuti kampaaniaga seotud mobiiltelefoninumbri kasutamise lõpetamisel (sh omanikuvahetuse korral).
    3. kampaanias osaleja finantsseisund või finantskäitumine ei vasta Elisa krediidinõuetele.
  8. Elisal on õigus Kampaania reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest Kampaanias osalejaid Elisa kodulehe vahendusel.

*Piiramatule internetile kehtib mõistliku kasutamise piir 1 terabait/kuus.

Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama