Põhisisu algus

Kampaania "Tule üle ja võida iPhone!" tingimused

  1. Kampaania "Tule üle ja võida iPhone“ (edaspidi Kampaania) korraldajaks on Elisa Eesti AS registrikoodiga 10178070 (edaspidi Elisa).
  2. Kampaania toimub ajavahemikus 01.10 – 06.11.2020
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud Elisa poolt käesolevate tingimustega ning Kampaania reklaam- ja lisamaterjalides märgitud tingimustega, mis on kõigile Kampaanias osalejatele täitmiseks kohustuslikud (edaspidi Kampaanias osalejad).
  4. Kampaanias saavad osaleda kõik juriidilisest isikust kliendid.
  5. Elisa uus klient saab kampaaniaga liituda juhul, kui sisestab „Liitu Elisaga“ lehele oma ettevõtte nime ja kontaktnumbri ning toob oma mobiilinumbri(d) teise sideoperaatori võrgust Elisa võrku.
  6. Elisa olemasolev klient saab kampaaniaga liituda, kui kasutab kampaania toimumise perioodil Elisa Muretut nutipaketti või vahetab kampaania perioodil teenuspaketi Elisa Muretu nutipaketi vastu.
  7. Klientide vahel loositakse välja Apple iPhone 11 64GB väärtuses 729 €
  8. Loosimine toimub 18. november 2020 Sõpruse pst 145 elektroonilisel viisil. Loosimise juhuslikkuse tagab juhunumbri generaator (NB! mobiilinumber peab jõudma Elisa võrku hiljemalt 17. novembriks 2020)
  9. Võitjaga võetakse ühendust Elisale esitatud mobiilinumbri vahendusel.
  10. Auhinna kattesaamisega seotud kulutusi Elisa ei kompenseeri.
  11. Auhinna väärtust ei maksta osaliselt ega täielikult välja rahas ega vahendata muu asja või teenuse vastu.
  12. Kui võitjaga ei ole võimalik ühendust saada kolme tööpäeva jooksul alates loosimisest, on Elisal õigus loosida välja uus võitja.
  13. Elisal on õigus Kampaania reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest Kampaanias osalejaid Elisa kodulehe vahendusel.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!