Põhisisu algus
„Liitu partnervõrgus internetiga ja vali seade“ PAKKUMISE TINGIMUSED
  1. Kampaania korraldajad on Elisa Teleteenused AS registrikoodiga 10069659 ja Elisa Eesti AS registrikoodiga 10178070 (edaspidi koos nimetatud Elisa).
  2. Kampaania toimub ajavahemikus 28.11.2022-31.12.2022 (k.a) või kuni kaupa jätkub.
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud nendes pakkumise tingimustes ja kampaania reklaammaterjalides, mis on kõigile kampaanias osalejatele kohustuslikud.
  4. Kampaanias saavad osaleda eraisikud:
  5. a) kes on vähemalt 22-aastased;
  6. b) kelle teenuse tarbimise aadressil ja kelle nimel ei ole viimase 3 kuu jooksul olnud Elisa internetiteenuse lepingut ja
  7. c) kes liituvad Elisaga Enefit Connect OÜ, Corle OÜ või Eesti Lairiba Arenduse Sihtasutus (ELASA) operaatorneutraalse valguskaablivõrgu kaudu.
  8. Kampaanias osaleb eraisik (edaspidi Klient), kes sõlmib liitumislepingu „Internet M“ või “Internet L” või “Internet XL” või „Internet XXL“ (edaspidi Teenuspaketid) kasutamiseks ning ostab teenuste tarbimiseks vajalikud terminalseadmed (s.t. modemi/ruuteri) osamaksetega.
  9. Kampaanias osalejad saavad Teenuspaketiga liitumisel Elisa e-poest vabalt valitud seadme sissemaksega 0 € ja seadme osamaksetest soodustust olenevalt valitud seadme osamakse summast maksimaalselt 7 € kuus (edaspidi Soodustus) maksimaalselt 36 kuu vältel (edaspidi Soodusperiood). Kampaania kehtib 36-kuulise osamaksetega vara müügilepingu sõlmimisel.
  10. Seadme osamaksetega vara müügileping tuleb sõlmida 30 päeva jooksul alates liitumislepingu sõlmimisest.
  11. Soodustus kaotab kehtivuse:
    1. kui kampaanias osaleja ei ole nõuetekohaselt täitnud pakkumise tingimusi ning Elisa poolt kehtestatud muid tingimusi (sh Elisa'ga sõlmitud liitumislepingu(te) ja selle lisade tingimusi);
    2. kui kampaanias osaleja ütleb Soodusperioodi vältel korraliselt üles vähemalt ühe punktis 5 nimetatud Teenuspaketi kasutamiseks sõlmitud liitumislepingu, vahetab vähemalt ühe punktis 5 nimetatud Teenuspaketi teise teenuspaketi vastu, peatab vähemalt ühe punktis 5 nimetatud Teenuspaketi kasutamise, muudab Soodusperioodil teenuse tarbimise aadressi või Klient rikub liitumislepingut;
    3. kui kampaanias osaleja lõpetab ennetähtaegselt osamaksetega vara müügilepingu.
  12. TV ja interneti täiendavate lisateenuste tellimine ei mõjuta Soodustuse suurust ega kehtivust.
  13. Liitumislepingu(te) lõpetamine ei muuda osamaksetega vara müügilepingu kehtivust.
  14. Pakkumist ei saa kombineerida koos teiste Elisa koduteenuste liitumispakkumistega.
  15. Teenuspakettide kohta kehtivad detailsed teenustingimused on Elisa kodulehell.
  16. Võimalike mitmeti mõistmiste puhul kampaaniatingimuste eesti- ja võõrkeelsete tekstide vahel on prioriteetne eestikeelne tekst.
  17. Elisa töötleb isikuandmeid vastavalt Elisa isikuandmete töötlemise põhimõtetele, millega saab tutvuda Elisa kodulehel.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!