Põhisisu algus
KAMPAANIA "LIITU KODUINTERNETIGA, VÕIDA PLAYSTATION 5 DIGITAL EDITION" TINGIMUSED
  1. Kampaania korraldaja on Elisa Eesti AS registrikoodiga 10069659 (edaspidi Elisa).
  2. Kampaania toimub ajavahemikus 10.2022 kuni 30.11.2022 (edaspidi Kampaania periood).
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud nendes kampaania tingimustes ja on kõigile kampaanias osalejatele järgmiseks kohustuslikud.
  4. Kampaanias saavad osaleda eraisikud, kes on vähemalt 18-aastased ning kelle teenuse tarbimise aadressil ja kelle nimel ei ole viimase 3 kuu jooksul olnud Elisa internetiteenuse lepingut.
  5. Kampaanias osaleb eraisik (edaspidi Klient), kes sõlmib Kampaania perioodil liitumislepingu teenuspaketi „Internet S“ või „Internet M“ või “Internet L” või “Internet XL” või „Lihtne koduinternet“ või „Praktiline koduinternet“ või “Piiramatu koduinternet” või „Lihtne koduinternet 5G“ või „Praktiline koduinternet 5G“ või “Võimas koduinternet 5G” või „Helikiirusel koduinternet 5G“ (edaspidi ühiselt Teenuspakett) kasutamiseks.
  6. Klientide vahel loositakse välja mängukonsool Sony PlayStation 5 Digital Edition (edaspidi Tarbijamäng).
  7. Loosimine toimub 06.12.2022 Sõpruse pst 145 elektrooniliselt (NB! Teenuspakett peab olema ühendatud hiljemalt 30.11.2022). Loosimise juhuslikkuse tagab juhunumbri generaator.
  8. Elisa võtab võitjaga ühendust Kliendi kontakttelefoninumbril.
  9. Kui võitja on Tallinnas, saab ta auhinna kätte Elisa peakontorist aadressil Sõpruse pst 145. Kui võitja on mujalt Eestist, lepib Elisa võitjaga kokku auhinna kättesaamise viisi. Auhinna kättesaamisega seotud kulutusi Elisa ei kompenseeri.
  10. Auhinna väärtust ei maksta osaliselt ega täielikult välja rahas ega vahetata muu asja või teenuse vastu.
  11. Kui võitjaga ei saa 3 tööpäeva jooksul ühendust alates loosimisest, on Elisal õigus loosida välja uus võitja.
  12. Tarbijamängu osas pretensioonide esitamiseks saab kirjutada aadressile kirjad@elisa.ee. Tarbijamängus osalejal on õigus esitada pretensioon 1 kalendrikuu jooksul alates loosimisest. Hiljem esitatud pretensioonid jäetakse tähelepanuta. Pretensioonide lahendamisel lähtutakse Elisa teenuse kasutamise üldtingimustes toodud pretensioonide lahendamise korrast, mille kohaselt vastatakse pretensioonile 15 päeva jooksul.
  13. Elisal on õigus kampaania ja tarbijamängu reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada.
  14. Elisa töötleb isikuandmeid vastavalt Elisa isikuandmete töötlemise põhimõtetele, millega saab tutvuda Elisa kodulehel.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!