Põhisisu algus
„Liitu koduteenustega ja saad tõukeratta 0 euroga!“ PAKKUMISE TINGIMUSED
  1. Kampaania korraldajad on Elisa Teleteenused AS registrikoodiga 10069659 ja Elisa Eesti AS registrikoodiga 10178070 (edaspidi koos nimetatud Elisa).
  2. Kampaania toimub ajavahemikus 06.06.2022-31.07.2022 (k.a) või kuni kaupa jätkub.
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud Elisa poolt käesolevate reeglitega ja Kampaania reklaammaterjalides märgitud tingimustega, mis on kõigile Kampaanias osalejatele kohustuslikud.
  4. Kampaanias saavad osaleda eraisikud, kes on vähemalt 22-aastased, kelle teenuse tarbimise aadressil ja kelle nimel ei ole viimase 3 kuu jooksul olnud Elisa TV-teenuse ja/või Elisa internetiteenuse lepingut.
  5. Kampaanias osaleja (edaspidi Klient), kes sõlmib liitumislepingu:
    1. Suur pakett“ ja „Internet M“ või “Internet L” või “Internet XL” (edaspidi Teenuspaketid) kasutamiseks ning ostab teenuste tarbimiseks vajalikud terminalseadmed (s.h digiboksi ja modem/ruuteri) osamaksetega, saab Teenuspakettidest maksimaalselt 36 kuu vältel igakuist soodustust summas 7,97 € (edaspidi nimetatud Soodustus).
    2. „Suur pakett“ ja „Praktiline koduinternet“ või “Piiramatu koduinternet” (edaspidi Teenuspaketid) kasutamiseks ning ostab teenuste tarbimiseks vajalikud terminalseadmed (s.h digiboksi ja modem/ruuteri) osamaksetega, saab Teenuspakettidest maksimaalselt 36 kuu vältel igakuist soodustust summas 11,74 € (edaspidi nimetatud Soodustus).
  6. Soodustus kehtib 36 kuud (st liitumiskuu + 36 kuud, edaspidi Soodusperiood) ning Soodusperioodi lõppemisel jätkub teenuspakettide kasutamine hinnakirjajärgne kuutasu alusel.
  7. Kampaanias osalejad saavad lisaks Xiaomi Mi Electric Scooter 3 (edaspidi Seade) sissemaksega 0 € ja Seadme osamaksetest soodustust 11,64€ kuus (edaspidi Soodustus) maksimaalselt 36 kuu vältel (edaspidi Soodusperiood). Kampaania kehtib 36-kuulise osamaksetega vara müügilepingu sõlmimisel.
  8. Soodustus kaotab kehtivuse:
    1. kui Kampaanias osaleja ei ole nõuetekohaselt täitnud Kampaania reegleid ja tingimusi ning Elisa poolt kehtestatud muid tingimusi (sh Elisa'ga sõlmitud liitumislepingu(te) ja selle lisade tingimusi).
    2. kui Kampaanias osaleja Soodusperioodi vältel ütleb korraliselt üles vähemalt ühe punktis 5 nimetatud Teenuspaketi kasutamiseks sõlmitud Liitumislepingu, vahetab vähemalt ühe punktis 5 nimetatud Teenuspaketi teise teenuspaketi vastu, peatab teenuste kasutamise või Klient rikub Liitumislepingut
    3. ka juhul, kui Klient lõpetab ennetähtaegselt osamaksetega vara müügilepingu.
  9. TV ja interneti täiendavate lisateenuste tellimine ei mõjuta Soodustuse suurust ega kehtivust.
  10. Liitumislepingu(te) lõpetamine ei muuda osamaksetega vara müügilepingu kehtivust.
  11. Kampaanias osaleja saab kasutada Soodustust vaid ühe korra.
  12. Pakkumist ei saa kombineerida koos teiste Elisa koduteenuste liitumispakkumistega.
  13. Teenuspakettide kohta kehtivad detailsed teenustingimused on leitavad Elisa Kodulehelt.
  14. Võimalike mitmeti mõistmiste puhul kampaaniatingimuste eesti- ja võõrkeelsete tekstide vahel on prioriteetne eestikeelne tekst.
  15. Elisa töötleb isikuandmeid vastavalt Elisa isikuandmete töötlemise põhimõtetele, millega saad tutvuda siin: https://www.elisa.ee/et/andmekaitse
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!