Põhisisu algus
KAMPAANIA „TURVAPAKETT“ TINGIMUSED
  1. Elisa Eesti AS (edaspidi nimetatud kui Elisa) korraldab kampaania nimetusega " Turvapakett " (edaspidi Kampaania).
  2. Kampaania toimub perioodil 8.06.2022 kuni 31.08.2022 (k.a) (edaspidi Kampaania periood).
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud käesolevates reeglites ning Kampaania reklaam- ja lisamaterjalides märgitud tingimustes, mis on kõigile Kampaanias osalejatele järgimiseks kohustuslikud.
  4. Kampaanias saavad osaleda kõik Elisa uued ja olemasolevad füüsilisest isikust kliendid (edaspidi Kampaanias osalejad), kes ostavad Kampaania perioodil Elisast nutiseadme ja on sõlminud liitumislepingu Täpsemate Elisa Nutikindlustuse tingimustega tutvu siin.
  5. Kampaanias osaleja saab Kampaania raames hakata kasutama järgnevaid turvateenuseid: Elisa Nutikindlustus, Elisa Limiiditeenus STOPP ja Elisa Netivalvur (kõik turvateenused koos edaspidi nimetatud kui Kampaanias osalevad teenused) alljärgnevatel eritingimustel:
    1. Elisa Nutikindlustuse hind vastavalt hinnakirjale. Nutikindlustuse hinnaga saad tutvuda siin.
    2. Elisa Limiiditeenuse STOPP aktiveerimine on tasuta (tavahind 3,50€) ning igakuine soodustus 100 % teenuse hinnast (tavahind 0,97 €) kehtib Kampaaniaga liitumise kuul ning järgneval kolmel kalendrikuul (edaspidi Soodustuse periood).
    3. Elisa Netivalvuri igakuine soodustus 100 % teenuse hinnast (tavahind 1,49 €) kehtib Kampaaniaga liitumise kuul ning järgneval kolmel kalendrikuul (edaspidi Soodustuse periood).
  6. Ühel Kampaanias osalejal saab olla Kampaanias osalev teenus ühel telefoninumbril korraga.
  7. Kampaanias osaleja saab Kampaania pakkumist kasutada üksnes juhul, kui ta sõlmib Elisa Nutikindlustuse lepingu peale nutiseadme ostu, kas 5-päeva jooksul esinduses või 7-päeva jooksul e-maili teel.
  8. Kampaanias osalevate teenuste Soodustuse perioodi lõppemine ei lõpeta Kampaanias osalevate teenuste lepingut vaid nende kasutamisele rakendub hinnakirjajärgne tasu:
    1. Elisa Netivalvuri teenusele rakendub hinnakirjajärgne tasu 1,49€ kuus;
    2. Elisa Limiiditeenusele STOPP rakendub hinnakirjajärgne tasu 0,97€ kuus.
  9. Kampaanias osalevate teenuste soodustused lõpevad juhul, kui:
    1. Elisa Nutikindlustuse leping lõpeb,
    2. Klient lõpetab Nutipaketi kasutamise või
    3. Soodustuse periood lõppeb, olenevalt milline sündmus saabub varem.
  10. Elisa Nutikindlustuse lepingu lõppemisel on kliendil võimalus Elisa Limiiditeenuse STOPP ja Elisa Netivalvuri teenuste kasutamist jätkata hinnakirjajärgsetel tingimustel või lõpetada lepingud Elisa iseteeninduses.
  11. Elisal on õigus Kampaania reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest Kampaanias osalejaid Elisa kodulehe vahendusel.
  12. Elisal on õigus katkestada Kampaania vääramatu jõu (force majeure) asjaolude ilmnemisel.
  13. Elisa töötleb isikuandmeid vastavalt Elisa isikuandmete töötlemise põhimõtetele, millega saad tutvuda siin: https://www.elisa.ee/et/andmekaitse

Kampaaniaga seoses tekkivate küsimuste korral on Kliendil võimalik pöörduda kliendi infotelefonile

6 600 600 või lähimasse Elisa esindusse.

Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!