Põhisisu algus

VIP paketi tingimused

  1. Liitumistasu Vip teenuspaketiga liitumisel on 3,5 € (kolm eurot ja viiskümmend senti) v.a juhul, kui klient liitub Elisaga numbriliikuvuse teel.
  2. Vip teenuspakett on numbripõhise kuutasuga pakett.
  3. Kuutasu arvestatakse paketiga liitumise ja lõpetamise kuul proportsionaalselt, st see vastab võrgus aktiivselt oldud päevade arvule.
  4. Kuutasu kehtib ka ajavahemikul, mil kliendile on teenuste osutamine piiratud.
  5. Paketivahetuskuul hakkavad uue paketi hinnad ja kuutasu kehtima tagasiulatuvalt paketivahetuskuu alguskuupäevast. Pakettides sisalduv roaming mobiilne internet hakkab kehtima paketivahetuse järgselt. Paketivahetuse järgselt kasutatud roaming mobiilne internet hinnastatakse uue paketi kehtiva hinnakirja järgi.
  6. Erandjuhtudel võib arveldusperioodi lõppkuupäeva viimastel tundidel tarbitud teenuste eest arveldamine kanduda järgmisesse arveldusperioodi. (Näiteks 31. kuupäeval tarbitud internet võib kajastuda järgmise kuu arvel).
  7. Vip teenuspaketis on võimalik kasutada nii 2G; 3G; 3,5G ja 4G mobiilse interneti sagedusi, olenevalt millist võrku ja SIM-kaarti seade toetab.
  8. Kuutasu hõlmab mobiilse interneti kasutust Eestis ja Soomes Elisa võrgus; Lätis ja Leedus Bite võrgus; Ahvenamaal Alands Mobile võrgus; Rootsis, Norras ja Taanis Telenori mobiilivõrgus. Elisa mobiilse interneti pakettides ei ole võimalik mobiilset interneti tarbida, teiste eelpool nimetamata operaatorite võrkudes.
  9. Vip teenuspaketi kuutasule lisanduvad ning vastava teenuse kohta kehtiva eraldi hinnakirja järgi maksustatakse kõik eelpool nimetamata ja järgnevalt loetletud teenused: rahvusvahelised teenused; roamingu teenused v.a roaming mobiilne internet; MMS-id; m-interneti päevapiletite tellimine; kõnekaardi laadimine; lisateenuste kuumaksed; ühekordsed tasud; kõned käibemaksuvabadele annetusnumbritele; M-loto; M-parkimine; M-pilet ja M-ostud ning eritariifsed kõned ja SMS-id.
  10. VIP teenuspaketis on andmete allalaadimise ja üleslaadimise kiirus piiramatu.
  11. Kalendrikuus kasutatav mobiilse interneti maht on Vip paketis piiramatu.
  12. VIP teenuspaketis saab kalendrikuus kasutada piiramatus mahus mobiilset internetti Eestis, Lätis, Leedus, Soomes (sh Ahvenamaal), Rootsis, Norras, Taanis.
  13. Eelmainitud mahud sisalduvad kuutasus vaid juhul, kui mobiilset internetti kasutatakse Eestis ning Soomes Elisa võrgus, Ahvenamaal Alands Mobile võrgus, Lätis ning Leedus Bite võrgus ning Rootsis, Norras ja Taanis Telenori võrgus.
  14. Vip teenuspakett ei ole ette nähtud P2P (peer-to-peer - kasutajalt kasutajale) failivahetusprogrammide või M2M (machine-to-machine - seadmelt seadmele) vahendusel andmete üles- või allalaadimiseks. Elisa jätab endale õiguse piirata või prioritiseerida internetiühenduse tüüpe, mis koormavad mobiili- ja andmesidevõrke või tekitavad teistele klientidele või internetiteenuste kasutajatele häireid teenuste kasutamisel.
  15. Vip teenuspakett on mõeldud mobiilse interneti kasutamiseks. Kui kasutad SIM-kaarti helistamiseks, maksab tavakõne 0,16 € / minut ning SMSi saatmine 0,1 €.
  16. Vip teenuspaketi kasutamisel kohustub klient järgima lisaks nimetatud teenuspaketi tingimustele ka Elisa Eesti AS internetiteenuse kasutamise tingimusi, millega on võimalik tutvuda siin.
  17. Elisal on õigus Vip teenuspaketi tingimusi ühepoolselt muuta ja täiendada Elisa Eesti AS teenuste kasutamise üldtingimustes sätestatud alustel ja korras.
  18. Kõik hinnad sisaldavad käibemaksu 20%.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!