Põhisisu algus
„Apple Watch nüüd Elisas“ kampaania tingimused
  1. Kampaania „Apple Watch nüüd Elisas“ (edaspidi Kampaania) korraldaja on Elisa Eesti AS registrikoodiga 10069659 (edaspidi Elisa).
  2. Kampaania toimub ajavahemikus 28.03.2023 – 31.08.2023 (k.a.) (edaspidi Kampaania periood).
  3. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud nendes kampaania tingimustes, mis on kõigile kampaanias osalejatele kohustuslikud.
  4. Kampaanias saavad osaleda kõik Elisa uued ja praegused füüsilisest isikust kliendid (edaspidi Kampaanias osalejad), kes sõlmivad või on sõlminud liitumislepingu ning aktiveerivad Kampaania perioodil MultiSIMi lisateenuse uue või juba kasutuses oleva Apple Watch Seeria 8, SE või Ultra nutikella kasutamiseks.
  5. Kampaanias osaleja saab Kampaania raames järgnevad teenused ja tooted eritingimustel (edaspidi Kampaania pakkumine):
    1. MultiSIMi lisateenuse aktiveerimine tasuta (tavahind 3 € +KM); ja
    2. MultiSIMi lisateenuse kasutamine selle aktiveerimise hetkest kuus kuud tasuta (tavahind 3 € +KM kuus).
  6. Kampaanias osaleja saab Kampaania pakkumist kasutada kuni kahe erineva Apple Watch Seeria 8, SE või Ultra nutikella kasutamiseks.
  7. Kampaania lõppemise järel jätkub MultiSIM lisateenus hinnakirjajärgse tavahinnaga 3 € +KM kuus.
  8. Kui Kampaanias osaleja lõpetab MultiSIM lisateenuse enne Kampaania pakkumise (kuus kuud) lõppu, lõpeb MultiSIM lisateenuse kuutasu soodustus. Kui Kampaanias osaleja aktiveerib Kampaania perioodil MultiSIM lisateenuse uuesti pärast selle sulgemist, ei hakka MultiSIM lisateenuse kuutasu soodustus uuesti kehtima.
  9. Elisal on õigus Kampaania reegleid ja tingimusi ühepoolselt muuta ning täiendada, teavitades sellest Kampaanias osalejaid Elisa kodulehe vahendusel.
  10. Elisal on õigus katkestada Kampaania vääramatu jõu (force majeure) asjaolude ilmnemisel.
  11. Võimalike mitmeti mõistmiste puhul kampaaniatingimuste eesti- ja võõrkeelsete tekstide vahel on prioriteetne eestikeelne tekst.
  12. Elisa töötleb isikuandmeid vastavalt Elisa isikuandmete töötlemise põhimõtetele, millega saab tutvuda Elisa kodulehel.
  13. Kampaaniaga seoses tekkivate küsimuste korral on võimalik helistada klienditeenindusse numbrile 6 600 620 või saata küsimus aadressile ariklient@elisa.ee.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!