Põhisisu algus

ID-aalne on see, et Elisa nutipaketid pole enam vaid helistamiseks, netis tiksumiseks või sõnumite saatmiseks, vaid ka asjaajamiseks tasuta Mobiil-ID abil ning kogu pere kindlustamiseks tänu kõikjal maailmas kehtivale reisikindlustusele.

Reisikindlustus alati ja kõikjal

Siiani on reisikindlustus olnud see viimane tõke enne kauaoodatud puhkust – pead sellega tegelema, kuhugi helistama, midagi aktiveerima ja võimalik, et lisarahagi välja käima. Enam mitte, sest Elisa nutipakettides sisalduv reisikindlustus kehtib aastaringselt, kõikjal maailmas ja kaitseb vajadusel terve pere.

Detailsed reisikindlustuse tingimused leiad siit. Kindlustusteenuse pakkuja on Compensa Vienna Insurance Group, ADB, kindlustust vahendab Elisa Eesti AS.

Tasuta Mobiil-ID on ID-aalne abiline

Mobiil-ID on tuleviku Eesti musternäide – see on digitaalne isikutunnistus sinu mobiilis, millega saad väga vähese vaevaga anda digiallkirju, valida riigikogu, teha makseid ja palju muud. Kui siiani on Mobiil-ID eest tulnud maksta igakuiselt eraldi, siis Elisa nutipakettidega saad Mobiil-ID nüüd tasuta kaasa.

Tutvu uute nutipakettidega


Soodne sony – töökindlus taskus

Sony käekäik nutitelefonide kirevas maailmas on olnud keerukas – kord tõusud, siis mõõnad. Meil on hea meel tõdeda, et mõõnaperiood on edukalt seljatatud ning Sony võimsad ristkülikud on inimeste taskuis taas aukohal. Seetõttu leiadki Elisast nüüd mitmeid Sony tipptelefone!

Sony Xperia XZ1 Compact

Sony Xperia XZ1 Compact

Energiasäästlik XZ1 Compact filmib muretult dramaatilisi aegluubis videoid ning tagab tänu välkkiirele autofookusele üliselged sarivõtted.

Sissemakse 0 €
Intress 0 €
Internetipaketi hind al. 5 €
Soodushind 299 €
Telefoni osamakse (24 kuud) 12.46 €

Vaata lähemalt
Sony Xperia XZ1 Compact
Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2

Uue disainiga Sony lipulaev on tõeline tippklass – XZ2 suudab filmida kvaliteetseid täis-HD videoid aegluubis ning maailma esimese telefonina 4K HDR videot.

Sissemakse 0 €
Intress 0 €
Internetipaketi hind al. 5 €
Hind 599 €
Telefoni osamakse (24 kuud) 24.96 €

Vaata lähemalt
Sony Xperia XZ2 Compact

Sony Xperia XZ2 Compact

Kahe esikaameraga fotospets, mille abil oled koos oma sõpradega alati fookuses nii eredal suvepäeval kui hämaral sügisööl.

Sissemakse 0 €
Intress 0 €
Internetipaketi hind al. 5 €
Hind 499 €
Telefoni osamakse (24 kuud) 20.79 €

Vaata lähemalt
Sony Xperia XZ2 Compact
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!