Põhisisu algus
  • Antud teenus on aegunud.

MiNT roaming

 Tingimused

  1. MiNT Finland paketi tingimused kehtivad Elisa Eesti ja Elisa Soome operaatorvõrgus.
  2. Liitumistasu MiNT Finland paketiga liitumisel on 3,5 € (kolm eurot ja viiskümmend senti).
  3. MiNT Finland on kuutasuline üksikpakett, mida saab kasutada üks mobiilinumber.
  4. MiNT Finland paketi kuutasu arvestatakse paketiga liitumise ja lõpetamise kuul proportsionaalselt st see vastab võrgus aktiivselt oldud päevade arvule.
  5. Kuutasu kehtib ka perioodil, mil kliendile on teenuse osutamine piiratud.
  6. Kui klient vahetab oma senise MiNT paketi ümber MiNT Finland Plus vastu, siis hakkab MiNT Finland Plus pakett (sh kuutasu) kehtima tagasiulatuvalt paketivahetusekuu alguspäevast. Kasutatud mobiilse interneti andmesidemahtu hakatakse arvestama:
    6.1. Elisa Eesti operaatorvõrgus tagasiulatuvalt paketivahetuskuu alguskuupäevast ning Elisa Soome operaatorvõrgus paketivahetuse hetkest.
  7. Erandjuhul võivad arveldusperioodi lõppkuupäeva viimastel tundidel tarbitud teenuste kirjed kanduda järgmisesse arveldusperioodi.
  8. MiNT Finland Plus pakettides on võimalik kasutada nii 2G; 3G; 3,5G kui ka 4G mobiilse interneti sagedusi, olenevalt millist võrku ja SIM-kaarti seade toetab.
  9. MiNT Finland Plus paketis on andmete allalaadimise kiirus vastavalt kuni 15 Mbit/s (Elisa Eesti) ja ning roamingus (Elisa Soome)piiramatu.
  10. MiNT Finland Plus paketis on andmete üleslaadmise kiirus vastavalt kuni 5 Mbit/s (Elisa Eesti) ning roamingus (Elisa Soome) piiramatu. Lisainfot interneti kiiruste kohta Elisa Eestis näed siit.
  11. MiNT Finland Plus pakettides on kalendrikuu kasutatav mobiilse andmesidemaht piiratud Soomes 10 GB (Elisa Soome) ja Eestis piiramatu (Elisa Eesti). Lisainfot interneti kiiruste kohta Elisa Eestis näed siit.
  12. Kui kalendrikuu kasutatav paketipõhine andmesidemaht täitub, piiratakse mobiilse andmeside kasutamist piiranguni jõudnud võrgus kuni kalendrikuu lõpuni. Kalendrikuu algab kuu esimese päevaga ja lõpeb kuu viimase päevaga. Kasutatud andmesidemahtu on võimalik jälgida Elisa iseteenindusbüroo vahendusel.
  13. Elisa teavitab klienti lähenevast andmesidemahu täitumisest ning andmesidemahu täitumisest ja piirangu seadmisest SMS-i vahendusel kliendi kontaktnumbrile.
  14. Andmemahu täitumisel on võimalik juurde tellida lisa andmemahtu. Loe täpsemalt lisa andmemahu tellimise ja tingimuste kohta Elisa operaatorvõrgus siit. Soome operaatorvõrgus täiendava andmemahu tellimise kohta saab klient info p 13 nimetatud SMS-i vahendusel.
  15. MiNT Finland Plus pakett sobib hästi veebilehtede külastamiseks, e-kirjade saatmiseks ja vastuvõtmiseks, tekstipõhise kiirsuhtlustarkvara (nt Skype) kasutamiseks ning teisteks samalaadseteks tegevusteks, millega üldjuhul ei kaasne suuremahulisi ja pidevaid andmesidesessioone.
  16. MiNT Finland Plus pakett ei ole ette nähtud P2P (peer-to-peer - kasutajalt kasutajale) failivahetusprogrammide või M2M (machine-to-machine - seadmelt seadmele) vahendusel andmete üles- või allalaadimiseks.
  17. MiNT Finland Plus pakett ei ole ette nähtud tegevusteks, millega kaasnevad suuremahulised ja pidevad andmesidesessioonid. Elisa jätab endale õiguse piirata või prioritiseerida internetiühenduse tüüpe, mis koormavad mobiili- ja andmesidevõrke või tekitavad teistele klientidele või internetiteenuste kasutajatele teenuste kasutamisel häireid.
  18. MiNT Finland Plus paketi kasutamisel kohustub klient järgima lisaks nimetatud paketitingimustele ka Elisa Eesti AS internetiteenuse kasutamise tingimusi, millega on võimalik tutvuda siin.
  19. Elisa teavitab klienti lähenevast andmesidemahu täitumisest ning andmesidemahu täitumisest ja piirangu seadmisest SMS-i vahendusel kliendi kontaktnumbrile.
  20. Kõik hinnad sisaldavad käibemaksu 20%.
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!