Põhisisu algus

Muudatus ärikliendi lepingutingimustes alates 01.01.2020

30.11.2019

Viimastel aastatel on Elisa järjepanu investeerinud infrastruktuuri ja täiustanud mobiilsidevõrku, et pakkuda parimaid sideteenuseid Eestis. Alates 1. jaanuarist 2020 kaasajastab Elisa äriklientide nutipakette, tõstes Euroopas kasutatavat andmesidet 2 GB võrra.

Ärikliendi pakettide kaasajastamine on tingitud klientide tagasisidest, muutuvast tarbimisharjumusest kui ka Elisat mõjutavast Euroopa Liidu regulatsioonist ühise mobiilsideturu suunas (nn RLAH – Roam Like at Home).

Elisa ärikliendid käivad üha regulaarsemalt töö- või puhkusereisidel Euroopas. Enim külastatakse naaberriike Lätit, Soomet ja Rootsit, ent populaarsed sihtkohad on ka Saksamaa ja Hispaania. Äriklientide soov on sõltumata asukohast lugeda uudiseid nutitelefonist, saata (manustega) e-kirju, kasutada suhtlusrakendusi ja netipanka ning surfata internetis. Lisaks soovitakse üha enam laadida üles suuremas mahus fotosid ja faile, navigeerida nutitelefoniga ja teha videokõnesid.

Elisa soovib klientidele pakkuda mugavaid terviklahendusi kindla kuutasu eest. Klientide tarbimisharjumuste suurenemise põhjal oleme välja arvutanud, et kõigi nende tegevuste sujuvaks ja kvaliteetseks teostamiseks Euroopas on piiramatu kiiruse ja 4G tehnoloogia juures vajalik suurem andmeside maht. Sellest tulenevalt lisame osade äriklientide nutipakettidele Euroopas kasutamiseks 2 GB internetti. Ühtlasi kaasajastame osasid Eesti pakette ning tõstame Eestis kasutatava andmemahu hulka.

Seoses teenuspaketi kaasajastamisega muutub mõnevõrra ka mõjutatud pakettide kuutasu, suurenedes kahe euro ja viiekümne sendi (km-ta) võrra.

Hinnakirja uuendamine on tingitud Elisa teenuste kvaliteedi, ülesehituse ja hinnakujunduse muudatustest. Muutmise õiguslikuks aluseks on Elektroonilise side seadus §99 ning Elisa Eesti AS teenuste kasutamise üldtingimuste punkt 10.5.

Ülaltoodud muudatustega mittenõustumisel on õigus kliendil leping leppetrahvita üles öelda, teavitades sellest Elisa klienditeenindust enne 30. detsembrit 2019.

Küsimuste korral palume klientidel pöörduda ärikliendi infotelefonile 6 600 620 (tööpäevadel ajavahemikus 8.30-18.00), väljaspool tööaega e-kirja teel ariklient@elisa.ee.

Seotud märksõnad
Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!