Põhisisu algus
Millises keskkonnas sa veebi kaudu TV-d saad vaadata, sõltub sellest, millise TV-teenuse kasutaja sa oled.
Uus Elisa ElamusLiitumised alates 10.08.2021Mine vaatama
Vanemad TV-teenusedLiitumised enne 10.08.2021Mine vaatama
Loe või kuula raamatuid liitudes Elisa Raamatu äpiga
Pea 4000 e-raamatut ja lai valik ajakirju. Uuele kliendile 2 nädalat tasuta, pärast 8.99 € kuus.
Mihkel Zilmer, Urmas Kokassaar, Anne  Lill - Normaalne söömine
  • *
  • *
  • *
  • *
  •  
  • *
  • *
  • *
  • *
  •  
Normaalne söömine
Mihkel Zilmer, Urmas Kokassaar, Anne Lill
Mihkel Zilmer, Urmas Kokassaar, Anne Lill
Söömine on inimese elu alus. Puudujäägid ja liialdused selles põhjustavad varem või hiljem häireid. Nõrgenevad keha passiivsed ja aktiivsed kaitsesüsteemid, häirub rakkude jagunemine, pidurdub haavade paranemine, aeglustub ainevahetus, väheneb lihaste jõudlus, tasapisi langeb ka vaimne võimekus. Põhiteadmisi söömisest vajavad kõik ja neid Normaalne söömine ka selgitab. Seda on vaja, et nüüdisaja söömisalases „info”-uputuses (enamasti kehtetu ja populistlik, tugevalt kallutatud kellegi/millegi ärihuvidest jms) oleks võimalik elada normaalselt (loe: õnnelikult). Esimene osa on normaalse söömise lihtne aluskursus, mis annab lühidalt ja arusaadavalt teadmised, mille omandamiseks pole vaja eriharidust. Tuuakse välja põhireeglid, mida tea ja järgi. Pane tähele! Kui piirdudki vaid lühikese põhikursuse omandamise ja rakendamisega, võid ka siis olla enda üle uhke. Oled astunud väga võimsa ja olulise sammu oma ainevahetuse, tervise jms nimel. Teine osa on normaalse söömise süvakursus, mis seletab lihtsalt toitainete mõisteid ja vajadust ning harib huvitatud lugejaid põhitoiduainete valdkonnas, et oleks võimalik tervislikult (normaalselt) süüa. Pane tähele! Selles antakse esmakordselt laiale lugejaskonnale ka teaduspõhine info söögipoolise toitainete tegeliku sisalduse kohta, lähtudes inimkeha tegelikust päevasest vajadusest. Kolmas osa kannab tinglikult nimetust „Normaalse söömise ülikoolikursus”. Selles analüüsitakse kuumaksköetud teemasid nende õiges sisus, et peletada hirme, likvideerida harimatust jpm. Veendud korduvalt, et söömisega seotud tõsiste probleemide peiteaeg on tavaliselt 5…10 aastat. Raamatu lõpus on nn lisalugemise peatükike elu ja söömise laiemaks mõnusaks tunnetamiseks ja sellest arusaamise soonega inimesele ka lihtsalt mõnulemiseks. "Normaalne söömine" sobib kõigile, kes soovivad ennast harida, ja ka nendele, kes tegelevad koolisüsteemis teiste harimisega. Kirjastus: Bit AS ( Avita kirjastus),
2016, Hobid ja vaba aeg
Jaga
Äpp loeb raamatu
sulle ise ette
Kasvõi kahes seadmes
korraga
Lugeda saad ka ilma
internetita
Söömine on inimese elu alus. Puudujäägid ja liialdused selles põhjustavad varem või hiljem häireid. Nõrgenevad keha passiivsed ja aktiivsed kaitsesüsteemid, häirub rakkude jagunemine, pidurdub haavade paranemine, aeglustub ainevahetus, väheneb lihaste jõudlus, tasapisi langeb ka vaimne võimekus. Põhiteadmisi söömisest vajavad kõik ja neid Normaalne söömine ka selgitab. Seda on vaja, et nüüdisaja söömisalases „info”-uputuses (enamasti kehtetu ja populistlik, tugevalt kallutatud kellegi/millegi ärihuvidest jms) oleks võimalik elada normaalselt (loe: õnnelikult). Esimene osa on normaalse söömise lihtne aluskursus, mis annab lühidalt ja arusaadavalt teadmised, mille omandamiseks pole vaja eriharidust. Tuuakse välja põhireeglid, mida tea ja järgi. Pane tähele! Kui piirdudki vaid lühikese põhikursuse omandamise ja rakendamisega, võid ka siis olla enda üle uhke. Oled astunud väga võimsa ja olulise sammu oma ainevahetuse, tervise jms nimel. Teine osa on normaalse söömise süvakursus, mis seletab lihtsalt toitainete mõisteid ja vajadust ning harib huvitatud lugejaid põhitoiduainete valdkonnas, et oleks võimalik tervislikult (normaalselt) süüa. Pane tähele! Selles antakse esmakordselt laiale lugejaskonnale ka teaduspõhine info söögipoolise toitainete tegeliku sisalduse kohta, lähtudes inimkeha tegelikust päevasest vajadusest. Kolmas osa kannab tinglikult nimetust „Normaalse söömise ülikoolikursus”. Selles analüüsitakse kuumaksköetud teemasid nende õiges sisus, et peletada hirme, likvideerida harimatust jpm. Veendud korduvalt, et söömisega seotud tõsiste probleemide peiteaeg on tavaliselt 5…10 aastat. Raamatu lõpus on nn lisalugemise peatükike elu ja söömise laiemaks mõnusaks tunnetamiseks ja sellest arusaamise soonega inimesele ka lihtsalt mõnulemiseks. "Normaalne söömine" sobib kõigile, kes soovivad ennast harida, ja ka nendele, kes tegelevad koolisüsteemis teiste harimisega. Aasta
2016
Kategooria Kirjastus
Bit AS ( Avita kirjastus)
Jaga