Põhisisu algus

Ühe jalaga Euroopas

Elisast saad mobiilse interneti, kõned ja sõnumid, mida kasutad muretult nii Eestis kui Euroopas. Seega töötad sa Islandil või naudid kellaviieteed Londonis – vahet pole – Elisa Euroopa Nutipaketid muudavad su olemise mugavamaks tervelt 33-s Euroopa riigis.

Ja muide, vaid Elisast saad interneti lisamahtu alati vaevata juurde osta.



Teise jalaga Aasias

Hiina pole enam ammu tuntud lohaka töökvaliteedi poolest – see on fakt, mille säravaks tunnistuseks on sealsete inseneride käte all valminud nutimaailma kirkaimad tähed – Huawei nutitelefonid.

Huawei P10 lite

Huawei P10 lite

Lihtne, aga võimas android-telefon, millest võib nanosekundiga saada armastatud kaaslane igaks olukorraks – suur 5,2“ Full HD ekraan, teravad kaamerasilmad ja mugav sõrmejäljelugeja hoolitsevad selle eest.

Sissemakse 0 €
Intress 0 €
Internetipaketi hind al. 5 €
Soodushind 198 €
Telefoni osamakse (24 kuud) 8.25 €

Vaata lähemalt
Huawei P10 lite
Huawei P10

Huawei P10

Android operatsioonisüsteemil tegutseva tipptelefoni stiilselt õhukeses kestas peitub tõeline monstrum – Leica 2.0 topeltkaamera, mille abil sünnivad kirkad fotomeenutused nii päeval, aovalgel kui õhtuhämaruses.

Sissemakse 0 €
Intress 0 €
Internetipaketi hind al. 5 €
Hind 399 €
Telefoni osamakse (24 kuud) 16.63 €

Vaata lähemalt
Huawei P9 Lite mini

Huawei P9 Lite mini

Nobe 4-tuumaline protsessor, mahukas 3020 mAh aku, suurepärased kaamerad ja turvaline sõrmejäljelugeja loovad sellest kompaktsest nutisõbrast arvestatava jõu, mis taskust alati abikäe ulatab.

Sissemakse 0 €
Intress 0 €
Internetipaketi hind al. 5 €
Hind 139 €
Telefoni osamakse (24 kuud) 5.79 €

Vaata lähemalt
Huawei P9 Lite mini

Elisa nutikindlustus

Nutikindlustus kaitseb sind kulude eest, mis tekivad tahvli või nutitelefoni kukkumise, põrumise või varguse korral, ükskõik kas Eestis või välismaal. Kukkumisel püüame taastada ka seadmes olnud andmeid.

Lisaks on nutikindlustusega pooleks aastaks tasuta kaasa F-secure viirusetõrje. See kaitseb kuni kolme sinu telefoni või tahvlit pahavara eest. Salasõnad, panga ja krediitkaardi andmed ning isiklikud failid on kindla luku taga. See piirab ka laste ligipääsu sobimatutele lehtedele ning laseb varguse korral seadet lukustada või kogu sisu kustutada.


Vaata lähemalt
Elisa nutikindlustus

Tegemist on finantsteenusega. Tutvu tingimustega siin ning vajaduse korral konsulteeri asjatundjaga. Tutvu kampaania tingimustega siin.

Uus Elisa Elamus ja Huub Mine vaatama
Vanemad TV-teenused
Liitumised enne 10.08.2021
Mine vaatama
Vanemat TV-teenust saab veebis vaadata kuni 31.05.2024. Kui soovid ka edaspidi TV-d veebis vaadata, liitu Elisa Elamusega!